День Незалежності України

Важливий День. Важлива Незалежність. Сьогодні День Незалежності України.
Дається нам і нашій країні ця Незалежність дуже складно. Але все те, що зараз відбувається, це випробування. Випробування для сильного народу та сильної держави. Випробування, яке перевіряє нас на міцність. Випробування, результат якого покаже, чи вистоїмо ми усі.
Вистоїмо. Немає сумнівів, що нас чекає світле та величезне майбутнє. Майбутнє, де діти будуть чути салюти та феєрверки, а не звуки вибухів від ракет. Майбутнє, де слово «підвал» буде означати не сховище у разі повітряної тривоги, а місце для банків з огірками, зберігання речей або інструментів. Те саме майбутнє, де під словом «переїзд» матиметься на увазі будування нового життя в новому місті, а не втікання від вибухів, забираючи тільки документи і деякий одяг, і залишаючи все цінне та важливе в своїй домівці, до якого незрозуміло, коли повернешся.
Впевнені, що попри всі ці випробування, які нас наздогнали, Україна буде могутньою, сильною, квітучою, сучасною, багатою, красивою державою з дуже сильним та водночас доброзичливим народом. А ним завжди були, є та будуть Українці.
З Днем Незалежності, моя Україно! З Днем Незалежності, любі Українці!
🇺🇦❤️🕊
© REED
#хал_news #хал_філологія_журналістика #ми_херсонці