Вітаємо з Днем Незалежності України!

Херсонський академічний ліцей імені О.В. Мішукова вітає з Днем Незалежності України!
Цей день – символ нашої сили, єдності та непохитної віри в майбутнє нашої держави. Ми пам’ятаємо важливі сторінки нашої історії, де мужність і прагнення до свободи завжди були на першому місці. Незалежність – це не лише дар, а й величезна відповідальність, яку ми несемо перед майбутніми поколіннями.
Сьогодні ми пишаємося своєю країною, своєю культурою та людьми, які роблять усе можливе для процвітання України. Схиляємо голови перед полеглими захисниками й захисницями та дякуємо тим, хто зараз сміливо стоїть на сторожі справедливості й свободи! Нехай наші спільні зусилля приведуть до перемог на всіх фронтах – у науці, культурі, економіці, спорті, а головне – у боротьбі за мир і суверенітет.
Сьогодні наші ліцеїсти та педагоги презентують відео до Дня Незалежності України, запис якого об’єднав представників усіх класів, де б вони не перебували. Також ліцеїсти взяли участь у вікторині ,де кожен зміг перевірити свої знання з історії нашої держави. А імена українців і українок, якими ми пишаємося, представники ХАЛ об’єднали на онлайн-дошці “Стіна героїчних імен”.